Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MarinerMT2

GallAnonim1429

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o tym serwerze? Jest on troszke zapomniany mimo to nadal gra na nim okolo ~ 800 osob.

Moze ma ktos informacje o tym czy zostana dodane jakiekolwiek dungeony?

Srij9JT.png

Opublikowano

Camerion, Mariner, Sealian, Slives to to samo..

Autor pyta się o nowości/zmiany na MARINERZE a nie serwery postawione na tych samych plikach.

Co do serwera,grałem tam swojego czasu,administracja się udziela/stara ALE od dłuższego czasu Czesiek piszę,że wprowadzi poprawki etc a o dungeonach ani widu ani słychu. Wspominał również o większej reklamie - ale czy to ma sens? Skoro serwera lekko wyciąga ~ 900 os. online/dzień.

#rein

Opublikowano

Autor pyta się o nowości/zmiany na MARINERZE a nie serwery postawione na tych samych plikach.

Co do serwera,grałem tam swojego czasu,administracja się udziela/stara ALE od dłuższego czasu Czesiek piszę,że wprowadzi poprawki etc a o dungeonach ani widu ani słychu. Wspominał również o większej reklamie - ale czy to ma sens? Skoro serwera lekko wyciąga ~ 900 os. online/dzień.

Serwer mimo swoich mankamentow nie jest zly lecz niestety cala gra opiera sie na ubijaniu bossow.Gdyby wprowadzil chociazby dc juz byloby to wielkim sukcesem.Ogolnie Czesiek nigdy nie odpisuje na pw.Natomiast Erape i Kewlys zawsze chetnie sluza pomoca :)

Tez slyszalem o kampanii reklamowej jak rowniez o dodaniu nowego setu eq na 255lv.Moim zdaniem priorytetem powinien byc jednak dungeon.Na max lvlu nie ma co robic,poza staniem w m1.

Srij9JT.png

Opublikowano

Mam pytanie, jak tutaj jest z expem i eq? W ile da się to wszystko osiągnać (max level, max eq) daggerem przy nolifieniu?

Jak z balansem klas, któraś jest lepsza czy wszystkie równe?

Opublikowano

Mam pytanie, jak tutaj jest z expem i eq? W ile da się to wszystko osiągnać (max level, max eq) daggerem przy nolifieniu?

Jak z balansem klas, któraś jest lepsza czy wszystkie równe?

Max lv to kwestia kilku dni przy ratach 100%. ( aktywowane sa dosyc czesto )

Z eq sprawa wyglada nieco inaczej.Miesiac trzeba liczyc.Wojownik jest najsilniejsza postacia zas klasy magiczne sa lekko oslabione.

Srij9JT.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer taki sobie, administracji nie widać, ale trochę ludzi jest, czasem trudno znaleźć spot na pieskach, żeby bota postawić :3 I to jest minusem, że botów wgl. nie banują ;s

Lepszy w PvP tutaj mental czy body?

tenor.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

grałem tam półtora roku ogólnie server fajny ale jak wspomniał jeden z przedmówców administracji nie widać , aktualizacje są co pół roku, gra polega jedynie na ubijaniu bosów i co jakiś czas uda się ustawić jakąś wojne ogólnie serv szybko się nudzi i polega na staniu w m1 i nawalance. No i o eq ciężko mimo że to easy medium to by zrobić całe eq łącznie z 6/7 trzeba się nastawić na długie dropienie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

grałem tam półtora roku ogólnie server fajny ale jak wspomniał jeden z przedmówców administracji nie widać , aktualizacje są co pół roku, gra polega jedynie na ubijaniu bosów i co jakiś czas uda się ustawić jakąś wojne ogólnie serv szybko się nudzi i polega na staniu w m1 i nawalance. No i o eq ciężko mimo że to easy medium to by zrobić całe eq łącznie z 6/7 trzeba się nastawić na długie dropienie

Serwer nawet nie ma półtora roku. Mnie dość często widać, jak na uprawnienia które mam (czyli praktycznie zerowe) to i tak za dużo mnie tam jest. 

Pozdrawiam. 

5y6tk3.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...